adidas eqt adv sock preview adidas eqt support adv sock first look adidas eqt support adv sock first look adidas eqt support adv sock adidas eqt support adv sock adidas eqt support adv sock adidas eqt support adv sock colorways adidas eqt support 93 17 still breeze glitch camo adidas eqt support 9317 glitch camo still breeze adidas eqt support 9317 glitch camo still breeze adidas eqt support 9317 glitch camo still breeze first look adidas eqt support 93 17 glitch camo still breeze adidas eqt support 9317 glitch camo still breeze adidas eqt adidas eqt support adv adidas eqt support adv core black adidas originals adidas eqt tactile green pack adidas eqt tactile green pack adidas eqt light green pack womens adidas eqt support 9317

Despre loturile naţionale U20 masculin şi feminin …

Ce părere aveţi de faptul că FRB nu va înscrie lotul U20 la CE din vara următoare ? Este o pierdere pentru România ? Practic nu existăm la nivel de seniori …
Dar despre lotul U20 feminin a cărui participare este de asemenea pusă la îndoială ?

Întotdeauna va fi o pierdere LIPSA meciurilor din cadrul unui Campionat European, indiferent că vorbim de Divizia B valorică. Însă într-o vreme de probleme financiare, unde obiectivul de calificare în Divizia A valorică ar fi unul de neatins la vârsta de U20 masculin, sunt întru totul de acord cu decizia FRB. Federația a investit în generațiile ce au trecut, foarte mult, deși au știut și ei că nu se vor atinge obiectivele stabilite, mai ales la masculin cu excepția generației nascuți ‘88. Așa că sincer vă spun și o repet, sunt întru totul de acord cu această decizie.

Simpatic spus “practic nu existăm la seniori“ … fiindcă întreb eu … EXISTĂM LA SENIORI ?

S-a pornit o întinerire a lotului de seniori ce la un moment dat va da roade, dacă avem răbdare … mai ales că Țibârnă sau Aktaș Barîș își vor câștiga locul în acest lot întinerit dacă vor continua cu asemenea evoluții în Divizia A (campionatul de seniori). Cu ocazia asta țin să îi felicit atât pe ei, cât și antrenorii divizionari A ce le-au dat șansa de a juca.

În ceea ce privește lotul feminin U20, trebuie să nu uităm că aici costurile ar fi mai mari decât la masculin, având în vedere că avem jucătoare ce activează în U.S.A., și din punctul meu de vedere, tot nu ar avea șansă să își îndeplinească obiectivul de calificare în Divizia A valorică a Campionatului European. Acest lot trebuie să își vadă de drumul ales în Divizia A (campionatul de senioare), individual, fiindcă acum este mai important acest lucru … în ideea unui viitor lot puternic de senioare, ce să sperăm că vor aduce o medalie la C.E. de senioare.

În final voi repeta, că în afara LIPSEI meciurilor oficiale din cadrul C.E. div. B, în rest nu au nimic de pierdut, ba chiar de câștigat.

4 Responses to “Despre loturile naţionale U20 masculin şi feminin …”

 • omnule sandulache,

  Eu personal nu stiu cine esti de iti dai cu parerea despre cei care acum joaca la lotul U 20.
  AVAND IN VEDERE CA ACESTI COPII CARE INTRADEVAR AU OBTINUT LOCURI SLABE LA CAMPIONATELE EUROPENE DE JUNIORI SUNT COMPONENTI ALE TUTUTROR ECHIPELOR DE CLUB DIN DIV, A MASCULIN . ACECSTE REZULTATE SLABE AU FOST OBTINUTE DATORITA PREGATIRII MEDIOCRE LA CLUBURILE DE JUNIORI DIN CARE FACEAU PARTE SI A MEDICRITii antrenorilor lor.
  CA SA NU LE DAI O SANSA ACESTOR JUCATORI SA DEMONSTREZE CA AU EVOLUAT IN ULTIMUL AN MI SE PARE O NESIMTIRE FARA MARGINI.
  IN ACEST MOMENT EI SE ANTRENEAZA CU ECHIPE DE DIV A 5-6 ORE PE ZI SI AU PROGRESAT F MULT.
  DOamna TOCAla mai ganditi -va LA DECIZIA ACEASTA

 • coach:

  Foarte adevarat ! Antrenori mediocri = sportivi mediocri.
  Bine punctat aici. Insa finantarea iin vederea participarii la CE Div. B valorica NU se justifica, avand in vedere ca sportivi mediocri, cu antrenori mediocri … NU POT OBTINE un obiectiv important cum ar fi locul 17 in Europa, adica o CALIFICARE in Div. A valorica …
  LOC 17 = LOC MEDIOCRU … de retinut asta. Ar trebui sa lasam sentimentalismele deoparte si sa punem osul la treaba in a IESI din starea de MEDIOCRITATE ce nu o impune NICI STATUL … NICI FRB … ci NOI INSINE.
  Asa ca eu imi mentin OPINIA ca este o decizie buna a FRB, fiindca in afara de LIPSA unor jocuri puternice, in rest nu castigam nimic. Iar aceste jocuri puternice le putem avea si in niste turnee amicale … nu neaparat CE …

 • Malagamba:

  Cu tot respectul pentru dvs, d-le Sandulache, nu pot fi de acord. Ce spuneti dvs este ( daca am citit corect printre randuri) ca au avut o sansa si au ratat-o la editiile anterioare, deci e de ajuns, asa ca va dezvoltati in Divizia A.
  Fiecare experienta isi are rostul ei si respect punctul de vedere al lui Adrian Micinic, care spune ca este o generatie sacrificata si ca gestul pune in pericol nationala mare in timp.
  Nu stiu daca motivul pentru care federatia nu le trimite este unull financiar, dar bani se pot gasi, scopul este mult prea important. Tind sa cred ca motivul este o decizie luata la suparare, cam cum face federatia de ani buni. Decizii fara logica, luate la un moment de minie.
  Nu sint de acord nici cu solutia dumneavoastra de a sugera jucatoarelor sa se duca in USA. Individual, pentru unii jucatori functioneaza (vezi cazurile Ciocan, Moldoveanu), pentru altii nu (Catalin Baciu). Nu toata lumea se adapteaza la fel de bine la viata, baschetul si modul de gindire american. Si aici nu e vina nimanui, este o chestie personala.
  Insa plecarea unor jucatoare care vor juca 4 ani in NCAA poate crea probleme si mai mari nationalei, ele avind in tot acest timp obligatii fata de echipele de club de acolo, neputind veni la competitii importante.

  Dar dvs stiti toate astea, domnule Sandulache, asa ca nu va inteleg punctul de vedere. Poate fi o incercare de impacare cu federatia. cu care stiu ca ati fost la cutite ? Sau poate le dati fetelor sfaturi care, in fapt, pot aduce prejudicii (mai mari) nationalei de fete, si asa macinata de deciziile gresite luate de federatie in ultimii ani ?

 • coach:

  Cu FRB nu am fost niciodata la cutite, dupa cum spui. Decizii gresite au fost ale federatiei pe generatia 92 destule, insa asta nu inseamna ca eu am fost la cutite cu cineva din FRB sau FRB in sine. Am avut parerile mele, pe care mi le-am mentinut si au aparut pe alte site-uri de baschet la vremea respectiva sau pe acest site. Generatia de 92 acum este despartita, si cu greu poate fi reunita pentru a face fata unui CE U20, care va fi mai puternic decat crede oricine altcineva … Daca exista generatia 92 … e o dovada ca sfaturile mele nu au adus prejudicii nimanui … Ce imi pare rau insa este ca nu prea se aude nimic de vreo alta generatie … ce ar veni din urma. Poate aici se realizeaza ca este o problema a cluburilor si a pregatirii lor in cadrul acestora … si nu a FRB (sau a mea, cu sfaturile mele) …

Leave a Reply

foot locker europe releasing another exclusive adidas nmd r1 adidas nmd r1 foot locker eu exclusive adidas nmd xr1 vintage white adidas nmd xr1 vintage white new images adidas nmd xr1 womens adidas nmd xr1 womens triple white adidas nmd xr1 primeknit clear onix grey adidas nmd r1 suede and leather colorways adidas nmd r1 black blue s75230 womens sz 9 suede adidas nmd r1 runners peach pink black womens sizes adidas nmd xr1 primeknit clear onix grey pink bb3686 adidas nmd xr1 primeknit adidas nmd xr1 primeknit pink stripe adidas nmd xr1 women exclusive adidas nmd xr1 primeknit university blue collegiate navy adidas nmd xr1 triple white adidas nmd xr1 triple white release reminder adidas nmd xr1 triple white adidas nmd august 18th releases adidas nmd xr1 pink